2 weekjes Dubai (Oman) - Veerle en Raf

6 april tot en met 13 april 2015
6 april tot en met 12 april 2017


vorige dag Fotoalbum dag 4 volgende dag

Dag 4: Atlantis The Palm - Aquaventure


Vandaag wordt het een dagje voor de jeugd. We trekken naar het wereldvermaarde palmeiland voor de kust van Dubai naar het al even beroemde Atlantis hotel. Niet om daar op hotel te gaan want dat is niet voor ons budget weggelegd maar wel om hun waterpretpark Aquaventure te gaan bezoeken.

Het is een heel eindje rijden met de taxi maar dan zien we het wereldberoemde hotel liggen. We laten ons afzetten en gaan naar het waterpretpark.

Zoals alles in Dubai is ook dit pretpark in de overtreffende trap. Je kan je hier makkelijk een hele dag amuseren op de prachtige attrakties. Het kind in mij komt nog eens terug boven en ik geniet samen met de jeugd van de verschillende glijbanen en andere attracties. Veerle doet het wat rustiger aan en geniet vooral van de zon.

Op het einde van het drukke dagje pretpark, bezoeken Veerle en ik nog de prachtige aquaria's van Atlantis. Er zitten echt heel mooie exemplaren tussen!

Na het pretpark besluiten we om vandaag samen eens wat sjieker te gaan eten en laten we ons door onze taxi's afzetten bij Souk Madinat.

Op een terras met een mooi uitzicht op enkele kanaaltjes genieten we van een lekker maal. Na het diner, slenteren we nog even door de souk en bewonderen we ook nog het mooie uitzicht op de bekende Burj Al Arab.

Daarna is het weer tijd om naar ons hotel terug te keren.

Burj Al Arab vanaf Souk Madinat