2 weekjes Dubai (Oman) - Veerle en Raf

6 april tot en met 13 april 2015
6 april tot en met 12 april 2017


vorige dag Fotoalbum dag 8 tweede reis dag 1

Dag 8: terug naar huis


Ja de week is voorbij, de tijd is weer snel gegaan en het is tijd om naar huis te gaan.

Eerst gaan we samen nog afscheid nemen van Elke. Zij kan ons niet komen uitwuiven in de luchthaven want ze moet vandaag zelf werken en haar vlucht vertrekt wat vroeger dan de onze. We wachten samen met haar op het pendelbusje van Emirates en wuiven haar uit.

Dan is het tijd om onze koffers te pakken en nog een laatste keer op het dak vanaf ons zwembadje (dat trouwens veel te warm was om te gebruiken!!!) een kijkje te nemen over Dubai.

We houden voor de laatste keer een typische Dubai-taxi aan en rijden naar de luchthaven. Bij het incheken blijkt de vlucht overboekt te zijn en schiet ik de kemel van mijn leven door samen met Veerle een latere vlucht te weigeren met als compensatie een voucher voor een gratis vlucht met Emirates! Kieken!!!

Als we ons naar onze gate begeven, kan ik eindelijk eens een A380 van Emirates, het grootste passagiersvliegtuig van de wereld, bewonderen. het is toch echt een indrukwekkend vliegtuig! Jammer genoeg is de vlucht naar Düsseldorf met een Boeing 777. Ook niet mis maar ik had toch graag eens met een A380 meegevlogen.

Vrij goed op tijd vertrekken we en na een ietwat vervelende vlucht (ik zit namelijk als enige van het gezelschap niet bij de rest en naast een vrij vervelende buur, overboeking weet je wel ...) komen we mooi op tijd aan in Düsseldorf. Ook de rest van de terugreis verloopt vlotjes en zo zit onze reis er helemaal op.

We hebben nu eindelijk eens een kijkje kunnen nemen in de stad waar een van onze dochters woont en dat was toch wel fijn.

Een A380 van Emirates