IndonesiŽ-reis Veerle en Raf

(Inleefreis met 11.11.11.)

20 juli tot en met 11 augustus 2018


vooraf   volgende dag

Dag 1: start van de reis


Onderweg met onze Airbus A350 voor de vlucht TG935 van Brussel naar Bangkok Gelukkig is het al snel 20 juli. We vertrekken rustig met de trein naar Zaventem want we hebben tijd genoeg. We vliegen met Thai Airways via Bangkok naar Jakarta en onze vlucht naar Bangkok (TG935) vertrekt pas om 13u30. Tijd genoeg dus.

De NMBS levert ons netjes op tijd af in Brussels Airport en we gaan op zoek naar de incheckbalie van Thai Airways. We ontmoeten snel enkele van onze medereizigers maar besluiten om niet op de rest te wachten en al aan te schuiven aan de incheckbalie om reeds van onze bagage verlost te zijn. Er zijn wat haperingen met de bagageband maar we zien onze bagage uiteindelijk toch verdwijnen richting vliegtuig.

Ondertussen zijn al onze reisgenoten al aan het aanschuiven bij de incheckbalie. We spreken af om mekaar te ontmoeten aan de gate en wij gaan alvast door de security en grenscontrole, zo heeft Veerle nog tijd om een nekkussentje te kopen.

Mooi op tijd beginnen we te boarden en al even stipt laten we Brussel achter ons in een heel nieuwe Airbus A350. Het is een comfortabel vliegtuig met vrij veel beenruimte en ook de service onderweg is voortreffelijk.

Na enkele uren vliegen we de nacht in boven Rusland en zijn we al aangekomen bij onze tweede reisdag.